De passie van Nina Mair

08.08.2017IreneIrene
Nina Mair_Atelier Innsbruck

Vier verschillende mensen met een passie in hun leven. Vier personen met verschillende beroepen en verschillende levensverhalen. Maar één ding hebben ze alle vier gemeen; ze zijn gek van Tirol en hebben allemaal een passie. Een waard, een berggids, een agrarisch econoom en manager en een product- en interieurontwerpster. Ze gooien hun ziel en zaligheid in de zaken waarvan ze houden. Vandaag vertellen we het verhaal van Nina Mair, product- en interieurontwerpster.

Nina Mair heeft altijd de drang gevoeld om haar eigen ideeën in de praktijk te brengen. Meteen nadat ze haar opleiding tot architect in Innsbruck en Florence had afgerond, begon ze met twee collega’s voor zichzelf en richtte in 2006 het label ‘Pudelskern’ op. Het designcollectief baarde veel opzien op internationale meubelbeurzen met projecten zoals de handgebreide lamp ‘Granny’ of het wollen tapijt ‘Infusion’ met een ingeweven sonnet van Shakespeare. Sinds 2012 gaat Nina haar eigen weg en heeft ze, in een voormalige zeepfabriek in de binnenstad van Innsbruck, haar eigen atelier. Door de hoge kwaliteit van leven en de nabijheid van de natuur houdt Nina van de hoofdstad van Tirol. “Ik verblijf heel graag in grote steden, maar ben iedere keer weer blij als ik thuiskom in Innsbruck. Dan trek ik mijn loopschoenen aan en ren over het bospad naar de alpendierentuin. Daar geniet ik van het uitzicht over de hele stad en het dal van de Inn.”

 

Nina Mair

Waar loopt Nina Mair warm voor?

Nina Mair loopt warm voor buitengewoon design, wij lopen bovendien warm voor het veelzijdige aanbod in de bergzomer in Tirol: van sportieve activiteiten en natuurbelevenissen tot familieavonturen en traditionele feesten. Kom erachter waar u warm voor loopt op: www.visittirol.nl

 

IreneOver de auteur »

Geen reacties

Omhoog
omlaag